Mineralproduksjons redaksjon består av en redaktør og fire medlemmer av redaksjonskomiteen hvorav det ene medlemmet utløper fra styret i Norsk Bergforening.

 

Roar Sandøy
Roar SandøyRedaktør
Supervising Geologist i Sibelco Europe. Tidligere ressursgeolog (stipendiat) for Norsk Mineral/Hustadkalk, førsteamanuensis i GIS for mineralutvinning (NTNU) og konsulent for flere bergverksbedrifter. Doktorgrad i ressursgeologi fra NTNU, og var post.doc samme sted.]
Kari Aslaksen Aasly
Kari Aslaksen AaslyRedaksjonskomité
Kari Aslaksen Aasly jobber ved Norges geologiske undersøkelse. Hun har tidligere jobbet i SINTEF Byggforsk og i Franzefoss Pukk AS. Kari er utdannet sivilingeniør i ressursgeologi fra NTNU i 2000.
Lars Anker-Rasch
Lars Anker-RaschRedaksjonskomité
Lars Anker-Rasch er kontaktperson mot styret i Norsk Bergforening. Lars er utdannet berggrunns- og ressursgeolog ved NTNU (2014). Han har tidligere vært Trainee i Norsk Bergindustri, og jobber nå ved Direktoratet for Mineralforvaltning med Bergmesteren for Svalbard.
Steinar Løve Ellefmo
Steinar Løve EllefmoRedaksjonskomité
Førsteamanuensis ved NTNU innen ressursmodellering. Arbeider med forskning og undervisning innen 3D geometrisk og kvalimetrisk modellering av faste mineralske forekomster, herunder definering og klassifisering av både ressurser og reserver. Har vært gruvegeolog for North Cape Minerals på Åheim (nå Sibelco Nordic AS) og arbeidet tett med Rana Gruber AS i en årrekke.
Rolf Arne Kleiv
Rolf Arne KleivRedaksjonskomité
Professor i mineralteknikk, og faggruppeleder Mineralproduksjon og HMS ved Institutt for geovitenskap og petroleum, NTNU. Arbeider med forskning og undervisning innen oppredning, mineralproduksjon og Miljøaspekter ved mineralproduksjon
Idunn Kjølle
Idunn KjølleRedaksjonskomité
Hans Tore Mikkelsen
Hans Tore MikkelsenRedaksjonskomité